Isnin, 30 November 2009

PEMBEKAL BOTOL TERBESAR



SYARIKAT KAMI SEDIA MEMBEKALKAN BOTOL – BOTOL PLASTIK UNTUK KEGUNAAN HOSPITAL , KLINIK , FARMASI , ATAU UNTUK PERUSAHAAN INDUSTRI KECIL SEDERHANA KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI ZUL 019 – 927 3020

28 ulasan:

  1. nk mintak gmbr botol 1liter,1.5liter,2liter dan 2.5liter.

    BalasPadam
  2. Salam. boleh hantarkan gambar botol plastik 300ml bersama quatation untuk 100 unit

    aznorjamalludin@gmail.com

    BalasPadam
  3. bole email kn catalog utk btol2 minuman plastik 300ml kebawah ke innovate.email@gmail.com

    BalasPadam
  4. salam..nama saya wan..saya berminat untuk botol letak pil vitamin..blh bagi quotation untuk 100unit setiap saiz yg ada?emailkan katalognya sekali..terima kasih..
    email: sukasukahealthy@gmail.com

    BalasPadam
  5. salam sy nk katalog ttg botol pp atau pet crystallized untuk 250ml dan maklumat ttg syarikat ni untuk sy contact.
    email:mohamad_hafiz_@tpm.com.my
    email yahoo:hafiz_hafida@yahoo.com

    BalasPadam
  6. boleh email kepada saya harga botol 500ml & 1.5l botol 100 unit botol plastik yang sesuai dengan minuman soya dan cincau s.suniza@yahoo.com

    BalasPadam
  7. saya ingin tahu harga botol plastic untuk 500ml & 1.5l. Seperti botol air mineral atau 100plus.

    lollipopgul@gmail.com

    BalasPadam
  8. saya nak tengok katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    fadzilah.mbsb@gmail.com

    BalasPadam
  9. Bg no phon...snang nak beurusan...ni no sy...0194415103 azmi

    BalasPadam
  10. saya nak tengok katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    wiwiesecret@gmail.com

    BalasPadam
  11. saya nak tengok katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    wiwiesecret@gmail.com

    BalasPadam
  12. boleh email kan katalog utk botol plastik minuman 300++ml. terima kasih..
    noorinanoryn84@gmail.com

    BalasPadam
  13. Boleh email kan katalog utk botol plastik minuman 500++ml. terima kasih..
    alanshah124@gmail.com

    BalasPadam
  14. salam .. saya ingin dapatkan sebutharga bagi botol plastik minuman yang macam utk isi air zamzam tu .. jika ada yg 5 atau 6 liter .. atau maybe utk 10 liter juga .. tolong email ke azlannizam@gmail.com ataupun boleh hubungi (sms/whatsapp) saya di 019-353 1325 .. terima kasih ..

    BalasPadam
  15. salam .. saya ingin dapatkan sebutharga bagi botol plastik minuman yang macam utk isi air zamzam tu .. jika ada yg 5 atau 6 liter .. atau maybe utk 10 liter juga .. tolong email ke azlannizam@gmail.com ataupun boleh hubungi (sms/whatsapp) saya di 019-353 1325 .. terima kasih ..

    BalasPadam
  16. Sy nk beli botol utk kicap char kuew teow..
    0192396964

    BalasPadam
  17. Salam...saya ingin dapatkan sebutharga bagi botol plastik minuman jus utk 300-350 ml...sila email ke klchoong61@gmail.com dengan katalog, harga dan MOQ
    terima kasih

    BalasPadam
  18. assalamualaikum..saya ingin botol plastik 300ml
    email kpd. k011mastura@gmail.com

    BalasPadam
  19. assalamualaikum..saya ingin botol plastik 300ml
    email kpd. k011mastura@gmail.com

    BalasPadam
  20. salam. bleh kirim detail utk botol mineral 500ml pd email zctawe@gmail.com. tq..

    BalasPadam
  21. Boleh email pada sy katalog untuk botol 5L & 10L.
    fatazmar@gmail.com

    BalasPadam
  22. Boleh email pada saya katalog untuk botol 1.5L segi empat dan bulat serta price lokasi jb

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  24. boleh email pada saya katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    halizahs@gmail.com

    BalasPadam
  25. Boleh email katalog bagi botol 300,500,1000ml.
    zuldila87@gmail.com

    BalasPadam
  26. boleh beri saya katalog botol 350ml dan 500ml ?
    sila emailkan kepada saya yee

    aidaakbar492@gmail.com

    BalasPadam
  27. boleh beri saya katalog botol 350ml dan 500ml ?
    sila emailkan kepada saya yee

    aidaakbar492@gmail.com

    BalasPadam