Isnin, 30 November 2009

PEMBEKAL BOTOL TERBESAR



SYARIKAT KAMI SEDIA MEMBEKALKAN BOTOL – BOTOL PLASTIK UNTUK KEGUNAAN HOSPITAL , KLINIK , FARMASI , ATAU UNTUK PERUSAHAAN INDUSTRI KECIL SEDERHANA KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI ZUL 019 – 927 3020

88 ulasan:

  1. nk mintak gmbr botol 1liter,1.5liter,2liter dan 2.5liter.

    BalasPadam
  2. Salam. boleh hantarkan gambar botol plastik 300ml bersama quatation untuk 100 unit

    aznorjamalludin@gmail.com

    BalasPadam
  3. bole email kn catalog utk btol2 minuman plastik 300ml kebawah ke innovate.email@gmail.com

    BalasPadam
  4. salam..nama saya wan..saya berminat untuk botol letak pil vitamin..blh bagi quotation untuk 100unit setiap saiz yg ada?emailkan katalognya sekali..terima kasih..
    email: sukasukahealthy@gmail.com

    BalasPadam
  5. salam sy nk katalog ttg botol pp atau pet crystallized untuk 250ml dan maklumat ttg syarikat ni untuk sy contact.
    email:mohamad_hafiz_@tpm.com.my
    email yahoo:hafiz_hafida@yahoo.com

    BalasPadam
  6. boleh email kepada saya harga botol 500ml & 1.5l botol 100 unit botol plastik yang sesuai dengan minuman soya dan cincau s.suniza@yahoo.com

    BalasPadam
  7. saya ingin tahu harga botol plastic untuk 500ml & 1.5l. Seperti botol air mineral atau 100plus.

    lollipopgul@gmail.com

    BalasPadam
  8. saya nak tengok katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    fadzilah.mbsb@gmail.com

    BalasPadam
  9. Bg no phon...snang nak beurusan...ni no sy...0194415103 azmi

    BalasPadam
  10. saya nak tengok katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    wiwiesecret@gmail.com

    BalasPadam
  11. saya nak tengok katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    wiwiesecret@gmail.com

    BalasPadam
  12. boleh email kan katalog utk botol plastik minuman 300++ml. terima kasih..
    noorinanoryn84@gmail.com

    BalasPadam
  13. Boleh email kan katalog utk botol plastik minuman 500++ml. terima kasih..
    alanshah124@gmail.com

    BalasPadam
  14. salam .. saya ingin dapatkan sebutharga bagi botol plastik minuman yang macam utk isi air zamzam tu .. jika ada yg 5 atau 6 liter .. atau maybe utk 10 liter juga .. tolong email ke azlannizam@gmail.com ataupun boleh hubungi (sms/whatsapp) saya di 019-353 1325 .. terima kasih ..

    BalasPadam
  15. salam .. saya ingin dapatkan sebutharga bagi botol plastik minuman yang macam utk isi air zamzam tu .. jika ada yg 5 atau 6 liter .. atau maybe utk 10 liter juga .. tolong email ke azlannizam@gmail.com ataupun boleh hubungi (sms/whatsapp) saya di 019-353 1325 .. terima kasih ..

    BalasPadam
  16. Sy nk beli botol utk kicap char kuew teow..
    0192396964

    BalasPadam
  17. Salam...saya ingin dapatkan sebutharga bagi botol plastik minuman jus utk 300-350 ml...sila email ke klchoong61@gmail.com dengan katalog, harga dan MOQ
    terima kasih

    BalasPadam
  18. assalamualaikum..saya ingin botol plastik 300ml
    email kpd. k011mastura@gmail.com

    BalasPadam
  19. assalamualaikum..saya ingin botol plastik 300ml
    email kpd. k011mastura@gmail.com

    BalasPadam
  20. salam. bleh kirim detail utk botol mineral 500ml pd email zctawe@gmail.com. tq..

    BalasPadam
  21. Boleh email pada sy katalog untuk botol 5L & 10L.
    fatazmar@gmail.com

    BalasPadam
  22. Boleh email pada saya katalog untuk botol 1.5L segi empat dan bulat serta price lokasi jb

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  24. boleh email pada saya katalog untuk botol plastik 300-500 ml, terima kasih
    halizahs@gmail.com

    BalasPadam
  25. Boleh email katalog bagi botol 300,500,1000ml.
    zuldila87@gmail.com

    BalasPadam
  26. boleh beri saya katalog botol 350ml dan 500ml ?
    sila emailkan kepada saya yee

    aidaakbar492@gmail.com

    BalasPadam
  27. boleh beri saya katalog botol 350ml dan 500ml ?
    sila emailkan kepada saya yee

    aidaakbar492@gmail.com

    BalasPadam
  28. Tuan blh wassap ke sy 0142139512.. berminat dgn botol 500ml..

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum wbt
    mohon email quotation botol plastik 500ml & 1.5L untuk kegunaan air mineral mengikut kuantiti ke atet01@gmail.com

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum wbt
    mohon email quotation botol plastik 500ml & 1.5L untuk kegunaan air mineral mengikut kuantiti ke atet01@gmail.com

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum wbt..
    mohon email quotation botol sabun plastik PET 1 liter untuk kegunaan sabun cair pekat pinggan mangkuk,,,email ke kitaniagaenterprise@gmail.com

    BalasPadam
  32. Tuan blh wassap ke sy 0192665103.. berminat dgn botol 500ml..

    BalasPadam
  33. Tuan blh wassap ke sy 0192665103.. berminat dgn botol 500ml..

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum wbt
    mohon email quotation botol plastik 300ml-500ml.
    email ke : syazwan152003@gmail.com..

    Terima kasih

    BalasPadam
  35. num telefon en zul ni salah ke? tak dpt dihubungi pon

    BalasPadam
  36. mohon PM harga botol untuk mineral water 500ml,
    ingin beli 1000 botol 0193050004

    BalasPadam
  37. Assalam semua...berminat nak dpt kan botol kaca...plastik..dari Minuman ke alat kosmetik..boleh whatapps saya 0108497869...saya boleh bantu anda...

    BalasPadam
  38. Assalam semua...berminat nak dpt kan botol kaca...plastik..dari Minuman ke alat kosmetik..boleh whatapps saya 0108497869...saya boleh bantu anda...

    BalasPadam
  39. zul, hantar katalog ke azlan.pawan@gmail please. we're looking for a specific bottle design for our drinks. thanks.

    BalasPadam
  40. hi, boleh email kan quatation untuk botol 500ml, 1ltr, 1.5ltr ke
    msyazwanazani@gmail.com.. tq

    BalasPadam
  41. Assalamualaikum, boleh emelkan katalog botol ke adekz78@gmail.com. Tq.. :)

    BalasPadam
  42. Assalamualaikum, boleh emelkan quatation untuk botol 1.5ltr ke laniaza@gmail.com

    BalasPadam
  43. Assalamualaikum, boleh emelkan quotation untuk botol 1.5ltr ke aliasalish@yahoo.com atau whatsapp 0108114164

    BalasPadam
  44. As salam.... Saya nk order banyak botol 1000ml. .. Tetapi saya nk lihat dan beli 100 botol 1000ml dgn cepat.... Design botol bulat memanjang, jernih tanpa curve tinggi lebih kurang 10 inci.... Mohon email gambar secepat mungkin ke szan_73@yahoo.com.my

    BalasPadam
  45. As salam.... Saya nk order banyak botol 1000ml. .. Tetapi saya nk lihat dan beli 100 botol 1000ml dgn cepat.... Design botol bulat memanjang, jernih tanpa curve tinggi lebih kurang 10 inci.... Mohon email gambar secepat mungkin ke szan_73@yahoo.com.my

    BalasPadam
  46. Salaam sy berminat nak tau harge utk botol plastik 300ml dan 500ml.Sila emailkn ke mnazrin7079@gmail.com

    BalasPadam
  47. Assalamualaikum.
    sy berminat nak tau harge utk botol plastik 500ml dan 1000ml.Sila emailkn ke fauzi5165@gmail.com

    BalasPadam
  48. Assalamualaikum.
    sy berminat nak tau harge utk botol plastik 500ml dan 1000ml.Sila emailkn ke fauzi5165@gmail.com

    BalasPadam
  49. As Salam sy berminat nak tau harga utk botol plastik 300ml, 500ml, 1.5L, 5L...mohon email segera ke cikpurple7807@gmail.com

    BalasPadam
  50. Botol plastik untuk sabun 1.5l harga berape? Tlg wasaap saya 01112882635

    BalasPadam
  51. Botol plastik untuk sabun 1.5l harga berape? Tlg wasaap saya 01112882635

    BalasPadam
  52. Hai..boleh hantar gambar botol 500ml dan 1.5l yang berbentuk segi empat melalui whatapp 016 870 8164

    BalasPadam
  53. boleh email@ whatapp kepada saya harga botol 500ml & 1.5l botol 100 unit botol plastik utk air minumam serta gambar botol...

    asyrafhamdy@gmail.com
    011-254 34517(whatapp)

    BalasPadam
  54. ada tak botol plastik bawah 500ml utk minuman
    whatsapp 0122921843

    BalasPadam
  55. Saya Mun. Boleh saya dapatkan katalog botol minuman plastik serta quotation

    Emel : smaimunah283@gmail.com

    BalasPadam
  56. Saya sedang mencari pembekal botol plastik size 200ml untuk jus

    BalasPadam
  57. Saya sedang mencari pembekal botol plastik size 200ml untuk jus

    BalasPadam
  58. saya mencari botol pet 350ml dan 500 ml sila wasap saya 017 8804262

    BalasPadam
  59. saya mencari botol pet 350ml dan 500 ml sila wasap saya 017 8804262

    BalasPadam
  60. saya juga mencari botol plastik 350ml dan 180ml. whatsapp saya 017-7774909

    BalasPadam
  61. Tolong emelkan katalog botol 500ml dan 1500ml ke aainaaziz69@gmail.com

    BalasPadam
  62. Email katalog plstic bottle 500ml

    maisara.nazri@gmail.com

    Quote harga for 100pc & 200 pc

    BalasPadam
  63. Assalamualaikum, boleh emelkan quotation untuk botol 1.5ltr ke ruffzet90@gmail.com, quantity saya nak 2500pcs

    BalasPadam
  64. Sesiapa berminat boleh whatsapp saya +60195455022...terdapat pelbagai jenis botol dan harga....terima kasih

    BalasPadam
  65. Saya berminat nak beli botol kosong. Isipadu 500 ml, warna biru. tolong hantar gambar. tq
    email:arif_norfikrie@yahoo.com

    BalasPadam
  66. Saya berminat nak beli botol kosong saiz 2L, tolong hantar gambar juga ye. tq. faid.biozip@gmail.com

    BalasPadam
  67. saya mencari botol plastik minuman 500ml

    BalasPadam
  68. whatsapp saya di no. 019-5550778

    BalasPadam
  69. Saya di Penang. Sesiapa berminat mendapatkan botol plastik boleh wsp saya ke 012 4567 544. T.k

    BalasPadam
  70. Assalamualaikum, boleh emelkan saya quotation untuk 100 unit botol plastik minuman dari 250ml-500ml.(zalikhajainanl@gmail.com) Terima kasih.

    BalasPadam
  71. Assalamualaikum. Boleh emelkan quotation utk botol 500ml dlam 1000 unit. Emel madini.waterforlife@gmail.com

    BalasPadam
  72. Salam . Boleh sebut harga botol plastik minuman untuk 1000 botol . Whatsapp 0175997359

    BalasPadam
  73. Salam . Boleh sebut harga botol plastik minuman untuk 1000 botol . Whatsapp 0175997359

    BalasPadam
  74. Salam.. boleh bg quotation harga utk botol plastik 2.5l.. yg mcm botol mineral..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam.. boleh bg quotation harga utk botol plastik 2.5 liter.. botol mineral whatsapp 0126370959

      Padam
    2. Salam.. boleh bg quotation harga utk botol plastik 2.5 liter.. botol mineral whatsapp 0126370959

      Padam
  75. Salam.. boleh bg quotation harga utk botol plastik 2.5l.. yg mcm botol mineral..

    BalasPadam
  76. Salam...sy nk taw kedai kt area mne.?

    BalasPadam
  77. Salam, boleh share katalog untuk botol plastik 300-1500 ml, terima kasih.

    kaizer8118@gmail.com/0133402087 whatsapp

    BalasPadam
  78. Salam, boleh share katalog untuk botol plastik 300-1500 ml, terima kasih.

    kaizer8118@gmail.com/0133402087 whatsapp

    BalasPadam
  79. salamboleh emailkan harga botol 300ml - 500ml..thanks..

    atikahmazlan9092@gmail.com / Whatapps :+60124637990

    BalasPadam
  80. Assalammualaikum tuan/puan... blh send kt sy botol 400ml dan 400ml..
    0174867036
    matt_redha@ymail.com

    BalasPadam
  81. Assalammualaikum tuan/puan... blh send kt sy botol 400ml dan 400ml..
    0174867036
    matt_redha@ymail.com

    BalasPadam
  82. Assalammualaikum tuan/puan... blh send kt sy botol 400ml dan 400ml..
    0174867036
    matt_redha@ymail.com

    BalasPadam
  83. Assalamualaikum... boleh emelkan saya katalog dan gambar produk tuan?
    halimuia@yahoo.com

    BalasPadam
  84. Assalamualaikum... boleh emelkan saya katalog dan gambar produk tuan?
    halimuia@yahoo.com

    BalasPadam